Sākums » 2012 » Aprīlis » 29 » Kas tā ir - portatīvā biotualete?
18:42
Kas tā ir - portatīvā biotualete?
Kam  biotualete ir paredzēta? Pamēģināsim atbildēt uz visiem jautājumiem.
Biotualete portatīvā ir mūsdienu civilizācijas atklājums, augstas dzīves kvalitātes rādītājs! 
Tā ir ļoti ērta, praktiska un kvalitatīva pārnēsājamā tualete, kuras pilnvērtīgai funkcionēšanai nav vajadzīga elektrība, pieslēgums ūdensvadam un kanalizācijai. Biotualeti Jūs varat uzstādīt praktiski jebkurā Jums ērtā vietā – pat istabā pie gultas!

Biotualete  ir ļoti higiēniska un var atrasties pat blakus vietām, kur tirgo produktus vai gatavo ēdienus.

Ierīces ļoti kompaktie izmēri un nelielais svars ļauj viegli nogādāt to jebkurā vietā. Portatīvajām biotualetēm (atšķirībā no stacionārā modeļa ar kabīni) nav vajadzīga turpmāka dārga apkope un papildus aprīkojums.

Mēs gribam Jums piedāvāt ideālu risinājumu – Vācijā izgudrotas un ražotas biotualetes ENDERS Mobile.
Tā kā biotualešu svars nepārsniedz 4 kg, to ekspluatācija ir ērta un vienkārša – tās ir guvušas lielu popularitāti visā pasaulē un tiek izmantotas vasarnīcās, transportlīdzekļos, kempingos, dzīvojamās autopiekabēs, treileros, uz kuģiem, jahtām, pagaidu organizētās darba vietās – celtniecības objektos, kioskos, vai citur, kur nav uzstādīta stacionārā tualete.

Kur un kam patiešām ir nepieciešama biotualete?

Tā reāli palīdz slimiem un mazkustīgiem cilvēkiem, invalīdiem, viņu tuviniekiem un kopējiem gan morāli, gan fiziski atrisināt tik ļoti delikātu lietu kā tualetes apmeklējums.

Mūsu 2009. – 2012. gados veiktie novērojumi un pircēju aptaujās izteiktie viedokļi licina par to, ka biotualetes iegādājas cilvēki, kas dzīvo viensētās un lauku mājās, kur nav ūdensvada. Šādos apstākļos biotualete ENDERS Mobile ļaus justies komfortabli vienmēr - it īpaši ziemā. Jums vairs nevajadzēs aukstumā iet laukā, Jūs varēsiet izvairīties no ,,smaržīgās mazās mājiņas,, apmeklējumiem, tā pasargājot no saaukstēšanās muguru vai nieres.
Biotualete ENDERS Mobile neaizņems daudz vietas Jūsu mājā vai saimniecības telpā - šo vietu var atdalīt ar starpsienu vai vienkārši aizkārt.

Biotualetes noderēs tur, kur darba apstākļi neatļauj savu darba vietu atstāt pat uz neilgu laiku - tirdzniecības kioskos, valūtas maiņas punktos, autouzpildes stacijās u.t.t.
Atpūta pirtī vai saunā būs pilnā mērā komfortabla, ja blakus telpā Jūs uzstādīsiet pārnēsājamo biotualeti ENDERS Mobile.
Ar Enders Mobile Jūsu ģimene bez raizēm varēs izbaudīt ceļojuma priekus, ja nelielā biotualete būs līdzi automašīnas bagāžniekā.
Kā darbojas biotualete?
Tualetes izmēri nepārsniedz parastā standarta klozetpoda izmērus. Tai ir skalojamā tvertne (līdzīgi kā parastajam klozetpodam). Biotualetes sagatavošana darbam ir ļoti vienkārša un ātra – aptuveni 5 minūtes. ENDERS Mobile biotualete ārēji atgādina mūsdienu klozetpodu, tikai tā ir ieslēgta plastmasas kastē. Tā sastāv no divām savā starpā savienotām tvertnēm - augšējās un apakšējās. Augšējā tvertne - sēdeklis un ūdens rezervuārs, apakšējā tvertne - rezervuārs, kurā uzkrājas atkritumi (kamēr piepildās).
Biotualetes normālu funkcionēšanu nodrošina speciāls šķidrums – šķīdinātājs, kas aktīvi pārstrādā netīrumus, kuri pārstrādes rezultātā nokļūst apakšējā rezervuārā.

Tāpēc  biotualetes augšējā tvertnē jāielej ūdens un jāpievieno dezodorējošais šķidrums, kas iznīcina mikrobus un likvidē smakas. 

Apakšējā tvertnē jāielej speciālais šķidrums – šķīdinātājs, kurš aktīvi pārstrādā netīrumus neitrālā biomasā.

Viss - nelielā dozējumā, atbilstoši lietošanas 
instrukcijai (skat.sadaļā,,Lietošnas instrukcijas,,)
 kuru saņem katrs mūsu pircējs. Ģimenei no 3 – 4 cilvēkiem 1 litra šķīdinātāja pietiek vairāk nekā 3 mēnešiem. Portatīvās tualetes darbā izmantojamie biopreparāti ir ekoloģiski tīri, droši cilvēkam un apkārtējai videi.
Biotualetes atkritumu tvertne ir pilnīgi hermētiska un izolēta.
 Tualete aprīkota ar pilnuma indikatoru, kas rāda apakšējā rezervuāra piepildījuma līmeni, lai mēs vienmēr savlaicīgi varētu atvienot apakšējo rezervuāru. Pateicoties speciālajam, ērtajam rokturim apakšējo rezervuāru ir viegli nogādāt uz noliešanas vietu (komposts, centralizētā kanalizācija, augsne). 

!!!Svarīgi zināt, ka apkalpot biotualeti, t.i. iztukšot un no jauna piepildīt ar ūdeni un biopreparātiem, Jums nāksies reti - apmēram vienu reizi divās nedēļās (ja tualeti izmanto viens cilvēks). 
Biotualete ir izgatavota no ķīmiski izturīga materiāla. Vertikālā slodze, kuru tā iztur, ir 150 kg – ar milzīgu rezervi!
 Konstrukcijas vienkāršums praktiski izslēdz bojājumu varbūtību un garantē neierobežotu tualetes kalpošanas laiku.

Skalojamā ūdens tilpne - 16 litri, netīrā ūdens tilpne - 19.4 litri, izmērs a = 36.7cm, p = 38cm, d = 44, 6 cm.

 Mini Komplekta cena (biotualete + augšējās tvertnes šķidrums 1 l + apakšējās tvertnes šķidrums 1 l )
tikai par 98 EUR/69 LVL 

Kur nopirkt?

ENDERS pārstāvniecības konsultanti vienmēr Jūs laipni apkalpos, un Jūs varēsiet iegādāties biotualeti un biopreparātus jau šodien! 
Jūsu pasūtījums Daugavpils pilsētas teritorijā tiks piegādāts vienas dienas laikā,Visā Latvijā- 3 dienās laikā. 
Skat.sadaļā,,Kur nopirkt?,,

Vai zvaniet: 
tālr. 22 10 19 69

                                    Dzīvosim komfortā!
Pievienotie faili: Attēls 1
Skatījumu skaits: 4914 | Pievienoja: igorkur | Birkas: pārnesajāmā tualete, tualete invalīdiem, Daugavpīlī, nopirkt Rīgā, enders, Rēzeknē, Vācijā ražota, nopirkt Latvijā, Biotualete portatīvā, biotualetes | Reitings: 4.0/2
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
BannerFans.com